top of page
Search
  • Ivana

1% BETTER G team GYM challenge

Updated: Apr 9, 2021


Svi mi volimo onaj dobar osjećaj nakon odrađenog treninga.

Ali ponekad upadnemo u neku rutinu i izgubimo motivaciju, bilo zbog užurbanog života i obaveza koje su svakodnevno pred nama, treba nam ono nešto što će nas vratiti na put da se osjećamo dobro.


Hajdemo svi zajedno u narednih 6 tjedana odvojiti 1% od svoga dana i učiniti nešto za svoje fizičko i psihičko zdravlje.

Izaberi fizičku aktivnost koju voliš. Bilo da je to šetanje, vožnja bajkom ili trening sa utezima, bilo što samo da se krećeš u svom aerobnom pragu barem 15min dnevno.

Upali svoj fitness tracker (pametni sat, mob app) zabilježi svoju aktovnost svaki dan narednih 6 tjedana i probaj biti bolji od svog prethodnog rezultata.


Pravila igre:

Minimalno vrijeme aktivnosti je 15 minuta. Morate obaviti najmanje 5 aktivnosti od 15 minuta ili više tijekom 5 različitih dana svaki tjedan tijekom šest tjedna da biste uspješno izvršili izazov. Napredak se mjeri vremenom provedenim u kretanju kroz odabranu aktivnosti.

Da bi mogli pratit vas odrađen trening instaliraj na svoj pametni telefon Strava app ako do sad nisi (poveži smart Watch sa Strava app ili heart rate monitor ako imaš).

Preko aplikacije ćemo imati uvid u sve vaše treninge. Pridružite se u naš Strava club https://www.strava.com/clubs/G-teamGYMzg

U postavkama otvori profil tako da je javni kako bi mogli špijunirati što radite. Nema zabušavanja!


Kako mi u našem G team gymu volimo reći; "Move your ass" ;)


Obveži se na dosljednost i kvalitetu izvedbe, ustraj da postaneš bolja verzija sebe.

Postanite 1% bolji!


Članovi koji imaju aktivne članarine u G team gym-u ulaze u utrku za cool nagrade!

37 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • SoundCloud - White Circle
  • White Instagram Icon
bottom of page